Gewoon goed in wat we doen.

Samen werken we elke dag keihard om onze klanten en sollicitanten blij te maken. Dat doen we in onze Talentus Business Family in verschillende expertises: HR, Finance, Office, Sales, Marketing, Logistics, Industry & TechnicsÉén voor één allemaal uitblinkers in hun vak.

De beste medewerkers? die van ons!

Work together

Hoe we dat doen? Door onze goed opgeleide medewerkers, één datatabase, open communicatie, uitmuntende services aan onze klanten, persoonlijk advies aan onze kandidaten én de juiste focus.

Bij Talentus zetten we permanent in op het verder ontwikkelen van de individuele expertise van onze medewerkers. Zo bieden we verschillende trajecten aan om zowel horizontaal als verticaal te groeien.

Werving en selectie

Talentus is specialist in rekruteren van medewerkers met een vaste tewerkstelling in het vooruitzicht. Door een intensief rekruteringsproces en een uitgebreide screening aan de hand van diepte-interviews, referentiechecks en testen, selecteren wij steeds de meest gekwalificeerde kandidaten. Dit zijn zowel startende professionals, ervaren bedienden als ervaren managers.

Werving en selectie Talentus
Thalento testen

Testing

Past de kandidaat in de bedrijfscultuur? We gaan op zoek naar wat de kandidaat intrinsiek motiveert. Dit doen we aan de hand van een persoonlijkheidstest en oefeningen die peilen naar vaardigheden, cognitieve en technische inzichten. Aan de hand van deze testen organiseren we onze interviews. Dus niet zomaar saai een cv overlopen.

Less administration

Bij Talentus zijn we fan van automatisaties, want eerlijk, we doen niet zo graag administratieve taken.  Eén voorbeeld hiervan is onze online Talentus Payroll tool, zo kunnen onze klanten snel en zonder administratieve zorgen hun eigen medewerkers laten opstarten. 

Digitaal ondertekenen

Beleef Talentus en ontdek wat ons anders maakt!

Wat ons anders maakt? Wij geven om onze medewerkers en bieden hen de ondersteuning die ze nodig hebben om 100% te kunnen slagen.

De beste medewerkers?
Die van ons!

Work hard play hard

Onze bedrijfscultuur

Inzet wordt beloond

Be part of the team and get noticed

Focus op wat er echt toe doet!