Compensations and Benefits

Competitief salaris

Bij Talentus genieten alle HR Consultants en HR Business Managers zowel van een vast als een variabel salaris.
Daarnaast is er ook een jaarlijkse CA090-bonus.

competetief salaris
Flexcible income

Flexibel inkomen

Als medewerker van Talentus profiteer je van een cafetariaplan. Je hebt hier de mogelijkheid om de bonussen die je hebt verkregen optimaal te benutten door middel van aanvullende trainingen, warrants, de aankoop van IT-apparatuur, enz.

Ongeplafoneerde bonussen

Bij Talentus geldt “the sky is the limit”: hoe meer resultaten je behaalt, hoe groter je bonus, want deze zijn onbeperkt.

Bonussen Talentus
Groepsverzekering Talentus

Groepsverzekering

Talentus draagt maandelijks voor elke medewerker bij aan jouw pensioenopbouw via de groepsverzekering, met overlijdensdekking.

Hospitalisatieverzekering

Talentus voorziet je van een DKV-hospitalisatieverzekering. Bovendien kan je ook profiteren van voordelige premies voor je partner en kinderen.

medicine
werkmateriaal Talentus

Werkmateriaal

Je ontvangt niet alleen een gsm abonnement maar ook  een laptop met een trendy tas en alle toebehoren. Zodat je vanaf je eerste werkdag alle tools in handen hebt om aan de slag te gaan.

Flexibele mobiliteit

Bij Talentus bouwen we samen aan een groene toekomst.
Aandacht voor duurzaamheid en het bewaken van onze ecologische voetafdruk dat is onze #TalentusTeam focus! Eerder werd al een nieuw flexible mobiliteitsproject opgestart. Bij elke nieuwe elektrische bedrijfswagen Mini Cooper wordt een stijlvolle én handige plooifiets meegeleverd. 

Fexible mobilteit talentus

Beleef Talentus en ontdek wat ons anders maakt!

Wat ons anders maakt? Wij geven om onze medewerkers en bieden hen de ondersteuning die ze nodig hebben om 100% te kunnen slagen.

De beste medewerkers?
Die van ons!

Work hard play hard

Onze bedrijfscultuur

Inzet wordt beloond

Be part of the team and get noticed

Focus op wat er echt toe doet!