Typisch Talentus,
onze
bedrijfscultuur

Goesting, Fun, Honger en Teamwork! Vier woorden die voor ons de rode draad zijn doorheen alles wat
we doen op kantoor! Zowel voor onze klanten als voor elkaar want dat is Typisch Talentus! 

Bedrijfscultuur talentus

Onze cultuur is onze kracht! Het is belangrijk dat we allemaal begrijpen waarvoor Talentus staat. Waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur consistent uitdraagt en omarmt. Het zijn deze waarden die ons samen brengen en welke ons met elkaar verbinden.

Familie.
Gewoon welkom.

Omdat we het beter samen kunnen dan alleen! We zijn één grote Business family die Talentus samen naar een hoger niveau willen tillen. Daar zijn we trots op.

Talentus Business family

Goesting!
Gewoon doen.

We houden van onze job en gaan er ten volle voor, met een flinke dosis goesting. Goesting is: er samen 100% voor gaan, zorgen dat wat je doet er toe doet, een toegevoegde waarde leveren voor elkaar. We voelen de drive om
het beste in onszelf en bij elkaar naar boven te halen, maar bovenal onze successen samen vieren. 

Eigenzinnig.
Gewoon anders.

Eigenzinnigheid betekent dat iedereen binnen Talentus zichzelf kan, durft en mag zijn. Of dat nu ingetogen of luidruchtig is. Dat lijkt misschien niet bij elkaar te passen, maar het is juist deze eigenzinnigheid, waardoor we van elkaar kunnen leren en die van ons één grote Business family maakt.

Eigenzinning gewoon anders Talentus

Experts.
Gewoon goed in wat we doen.

We geloven in straffe ideeën en hebben een neus voor talent! Je groeit door tot een expert level of een ander functieniveau binnen  HR, Finance, Office, Sales, Marketing, Logistics, Industry & Technics. Dit dankzij gerichte coaching, korte communicatielijnen, de beste tools en een top team. Onze loopbaanpaden zijn niet enkel verticaal. Zin om mee te werken aan projecten of je kennis te delen over de teams heen? We love it! 

Beleef Talentus en ontdek wat ons anders maakt!

Wat ons anders maakt? Wij geven om onze medewerkers en bieden hen de ondersteuning die ze nodig hebben om 100% te kunnen slagen.

De beste medewerkers?
Die van ons!

Work hard play hard

Onze bedrijfscultuur

Inzet wordt beloond

Be part of the team and get noticed

Focus op wat er echt toe doet!