HR Business Manager

Hou je van uitdaging? Snelheid? Doelen behalen? Groei realiseren? Een team aansturen?
Word HR Business Manager bij Talentus en ervaar het allemaal!

Sales, rekrutering, operationeel management en Coaching

Als HR Business Manager ben je de spilfiguur in onze organisatie. Je hebt een impact op de carrière van onze HR Consultants en Expert Consultants. Je ondersteunt, reikt opportuniteiten aan, bent positief ingesteld en probeert steeds het beste uit iedereen te halen.
Leiderschap is voor jou met beide voeten op de grond blijven staan. Je wilt naast en tussen mensen staan. Samen groeien en doelen behalen is voor jou belangrijk. Om voeling te houden met het team en de arbeidsmarkt blijf je actief bijdragen aan de rekrutering op kantoorniveau.

Business vibes? Bring it on!

Je bent voorstander van partnerships op lange termijn. Een duurzame relatie met bestaande klanten is voor jou the only way to go! Je bouwt binnen het bedrijf en daarbuiten een netwerk op. Iedereen kent je als de professional binnen je eigen regio.
Je bent de draaiende motor op het kantoor. Dankzij actieve prospectie en klantenbezoeken vergroot je de klantenportefeuille en groei je samen met de HR Consultants in stijgende lijn. Je haalt energie uit commerciële leads, opportuniteiten detecteren, cross-selling en onderhandelen.
Kortom je bent een echte manager en weet als geen ander je regio in kaart te brengen.

Werken bij Talentus

Bij Talentus trappen we de werkdag af met een grote glimlach en veel goesting. Goesting om te doen en te ondernemen. Goesting om kansen te grijpen en onze loopbaan zelf in handen te nemen.
Hard werken? Ja. Plezier maken? Absoluut! We geloven dat inzet loont én beloond moet worden. Daarom genieten we van veel vrijheid en vertrouwen. Fun@Work? Op vrijdag knallen we al eens de kurken en drinken we bubbels. Welcome to the TalentUS Business Family!

Groeien als persoon maar ook als professnal

Bij Talentus krijg je de ruimte om jezelf te ontplooien. Ownership, drive, doorgroeimogelijkheden en een stevig opleidingstraject zijn daarbij vanzelfsprekend. Bij ons sta je centraal.
Resultaten behalen is belangrijk in de job. Wel krijg je de vrijheid om je eigen regio uit te bouwen én om zelf actieplannen op te zetten. Geen opgelegde KPI’s wel samen streven naar een succesvol kantoor.

What’s in it for you?

Wil je net als ons het verschil maken? Ben je een coach maar tegelijkertijd ook een echte onderhandelaar?
Waag je kans en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.
#typischtalentus #jointalentus