Intern Project Consultant

In de rol van project consultant is er een uitgebreid takenpakket waarbij je instaat voor de optimalisatie van verschillende processen in ons bedrijf.

In deze rol zal je samen met de Project Manager continu bezig zijn met het verbeteren van onze processen en actief meewerken aan projecten. Binnen Talentus dragen we uniformiteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Vanuit jouw rol zal je zowel de uniformiteit als de kwaliteit bewaken. Je informeert en begeleidt collega’s in nieuwe processen en leert hen optimaal werken met bepaalde tools en systemen. Het is belangrijk dat iedereen onze interne processen kent en op de juiste manier hanteert. Je spreekt medewerkers aan en gaat in dialoog als men afwijkt van bepaalde processen of procedures of stuurt bij waar nodig.

 
Je mag in deze functie rekenen op een gevarieerd takenpakket. Ons bedrijf is continu in beweging en is sterk data- en digital-minded. Als laatste is ook automatisatie een vaak besproken onderwerp binnen ons bedrijf. Ben je iemand die houdt van uitdaging, ontwikkeling en verandering? Dan ben je hier volledig op je plaats!

Een overzicht van het takenpakket?

Hou je van sociale contacten? Great! Je wordt namelijk het centraal aanspreekpunt voor verschillende diensten en collega’s binnen Talentus. Je zet collega’s op weg en helpt hen bij hun opleidingen om te werken met onze verschillende softwaresystemen en andere werkmethodes.

Onze collega’s kunnen bij jou terecht voor:

Verder zal je ook samen met onze directie verschillende projecten opzetten:

Wie zoeken we? 

Werken bij Talentus

Bij Talentus trappen we de werkdag af met een grote glimlach en veel goesting. Goesting om te doen en te ondernemen. Goesting om kansen te grijpen en onze loopbaan zelf in handen te nemen. 

Hard werken? Ja. Plezier maken? Absoluut! We geloven dat inzet loont én beloond moet worden. Daarom genieten we van veel vrijheid en vertrouwen.

Groeien als persoon maar ook als professional

Bij Talentus krijg je de ruimte om jezelf te ontplooien. Ownership, drive, doorgroeimogelijkheden en een stevig opleidingstraject zijn daarbij vanzelfsprekend. Bij ons sta je centraal.

What’s in it for You?

Wil je net als ons het verschil maken? Ben je sociaal maar ook commercieel aangelegd?
Waag je kans en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.
#typischtalentus #jointalentus